video

Căni de cafea- colecția Gentleman's

Afișez toate cele 5 rezultate

Căni de cafea – colecția Gentleman’s – sunt un cadou potrivit pentru orice vârstă și tip de personalitate!

Căni de cafea- colecția Gentleman’s – sunt special create pentru bărbații atenți la detalii si calitate.
De multe ori este foarte complicat să găsești un cadou potrivit. Noi știm asta foarte bine și de asta venim în ajutorul tău cu cele mai bune idei pentru persoanele dragi din viață ta. Poate că ai un bărbat important căruia vrei să-i arăți aprecierea și respectul tău, dar nu știi ce fel de cadou ar fi potrivit. Ei bine, răspunsul nostru este unul cert: o cană cu un mesaj Căni de cafea- colecția Gentleman, din noua noastră colecție de căni cafea Gentleman’s!
La fel ca celelalte articole din colecția Gentleman’s Club, cănile sunt personalizate cu următoarele mesaje dintre care poți alege:
„A PERFECT MAN – APPROVED!”.- slogan potrivit pentru un bărbat care merită apreciat. Puteți de asemenea să alegeți o agenda și un pix cu același mesaj pentru a completa un set minunat.
„BECAUSE THE WORLD IS FULL OF ORDINARY GUYS”- mesaj potrivit pentru un bărbat cu o personalitate puternică. Care știe să se impună atunci când este cazul. Un astfel de cadou este chiar indicat pentru o astfel de personalitate fiind un gest inspirat de realitate.
„NEVER MAKE EXCUSES”- slogan motivațional potrivit pentru persoanele care sunt determinate. Totuși dacă ai o persoană care are potențial și dorești să-i insufli un plus de motivație, cana personalizată este perfectă!
„ORIGINAL, INTELLIGENT, STRONG AND STYLISH”- mesaj perfect pentru un bărbat special din viața dumneavoastră. Acesta recunoaște toate calitățile pe care o persoană importantă le are. Mai mult, o să poată vedea în fiecare dimineață admirația dumneavoastră, atunci când își bea în liniște cafeaua.
Ideea de la care a pornit întreagă colecție Gentleman’s Club este de a ajuta și simplifica procesul de a găsi cadoul perfect! Alături de pixuri, agende, cănile cafea sunt o altă alegere perfectă, în special datorită mesajelor cu care vin însoțite. Astfel, poți alege o cană pentru un bărbat sau chiar pentru tine, în funcție de personalitate.

Căni de cafea – Colectia Gentleman’s – Un cadou rafinat si masculin potrivite pentru orice ocazie!

De ce să alegi căni de cafea din colecția Gentleman’s Club?
Acest cadou este indicat în special pentru persoanele care adoră să-și savureze o cană de cafea alături de o carte bună sau în pauzele de la job. Cănile sunt special realizate pentru adevărații iubitori de cafea. Totuși cana poate să fie utilizată chiar și de către persoanele care nu consumă cafea, ci doar apă sau răcoritoare. Acest aspect o face ideală, întrucât este foarte utilă, dar și aspectuoasă și elegantă pentru bărbații atenți la mici detalii.
Cănile de cafea sunt un cadou universal, care poate să pară simplist, dar este un gest inspirat. În special pentru un iubitor de cafea, acest tip de cadou arată faptul că știți despre el lucruri mici, însemnate. Cănile de cafea cu mesaj personalizat sunt cele mai populare alegere atunci când vine vorba de un cadou ingenios. De ce? Răspunsul este simplu! Acestea răspund la trei aspecte importante de care orice persoană este interesată atunci când cumpără un cadou:
– cănile de cafea sunt accesibile, iar raportul calitate preț este excelent;
– cănile de cafea sunt simbolice, prin mesajul cu care vin însoțite;
– cănile de cafea sunt utile și practice, iar persoana o să le poată folosi cu plăcere o perioada îndelungată de timp.