video

Desfăcătoare capace bere

Afișez toate cele 6 rezultate

Desfăcătoare capace bere-cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta!

Desfăcătoare capace bere sunt, pe cât de neînsemnate par, o idee nemaipomenită atunci când ești în pană de idei. Cu toții știm ce greu e să găsim un cadou perfect pentru o persoană dragă. Ei bine, căutarea ta a luat sfârșit. Magazinul online Gift Design, îți pune la dispoziție numeroase produse foarte calitative dintre care poți alege, iar unul dintre ele este desfăcătorul pentru sticle.
Dacă te-ai săturat și tu de cadouri plictisitoare, fără personalitate, cu siguranță un desfăcător personalizat este soluția ideală.
Desfăcătoare capace bere -4 modele personalizate cu diferite mesaje
Cel mai bun mod prin care un cadou poate să rămână în amintirea cuiva, este dacă obiectul este personalizat. Desfăcătoarele de capace oferite de noi sunt însoțite, spre exemplu, de patru astfel de mesaje. Acestea conferă, fără îndoială un aspect aparte obiectului, dându-i mai multă personalitate.
Puteți, astfel, alege unul dintre următoarele mesaje pentru desfăcătoarele de capace bere:
• „A PERFECT MAN – APPROVED!”- mesaj indicat pentru un bărbat care își cunoaște propriul stil. Poți, de asemenea, alege o halbă de bere, pentru un pachet complet.
• „BECAUSE THE WORLD IS FULL OF ORDINARY GUYS”- mesaj potrivit pentru o persoană un o personalitate explozivă. Care știe să-și impună zi de zi ideile inovative. Un astfel de cadou este chiar indicat pentru o astfel de personalitate fiind un gest inspirat de realitate.
• „NEVER MAKE EXCUSES”- citat motivațional potrivit pentru persoanele care sunt foarte determinate. Totuși, dacă ai o persoană care are potențial și dorești să-i transmiți că zi de zi poate să realizeze ceea ce-și propune.
• „ORIGINAL, INTELLIGENT, STRONG AND STYLISH”- mesaj perfect pentru un bărbat important din viața ta. Mai mult, datorită faptului că, desfăcătorul este și un magnet, acesta poate să fie pus mereu la vedere. Iar văzând mesajul acesta zilnic, ii va da persoanei respective, cu siguranță, un plus de încredere în sine.

Desfăcătoare capace bere – motive pentru care să cumperi pentru o persoană dragă!

Ușor de utilizat, desfăcătorul pe care vi-l propunem, este de fapt un obiect multifuncțional, cu trei funcții. Astfel, acesta poate să fie folosit pentru:
 desfacerea capacelor sticlelor;
 magnet pentru frigider sau alte suprafețe;
 suport pentru pahare și căni.
Mai mult decât un simplu obiect util, poate să fie utilizat și pentru decor!

Desfăcătoare capace bere – pentru soțul, tatăl sau un coleg de-al tău!

Indiferent de ocazie sau de persoana pentru care decizi să achiziționezi un cadou, alege un desfăcător personalizat. Nu poți da greș! Fie că este o aniversare, absolvire, zi de naștere, un astfel de obiect poate să fie un cadou potrivit. Dacă vrei să ieși în evidență, alege unul dintre mesajele noastre în funcție de personalitatea bărbatului din viața ta. Fie că este o persoană glumeață, fie că este timid din fire, un astfel de cadou o să-i aducă un zâmbet pe buze.
Pentru orice altă informație legată de desfăcătoarele noastre sau legate de oricare alt produs disponibil pe website, vă stăm la dispoziție.
Noi suntem aici să aducem zâmbete oamenilor dragi din viața ta!