video

Halbe - Colecția Gentleman's

Afișez toate cele 9 rezultate

Halba de bere – Colecția Gentleman’s – este cadoul ideal pentru un iubitor de bere!

Halba de bere – colecția Gentleman– este cadoul ideal pentru cei care au făcut o pasiune din savurarea berii! Este un cadou amuzant, dar și foarte util. De asemenea, cu siguranță va aduce un zâmbet pe fața celui care o să primească acest cadou. Totuși, la noi nu găsiți doar o simplă halbă de bere calitativă, ci un cadou bine gândit, datorită mesajului inscripționat pe ea. O astfel de halbă de bere personalizată este nemaipomenită pentru colegii de lucru, prieteni, soț, frate sau oricare altă persoană importantă. Indicată pentru cei care iubesc berea, dar și cadourile trăsnite în același timp!
Știm ce greu este uneori să cumperi cadoul perfect. În special persoanelor apropiate și dragi nouă, care la prima vedere au tot ce le trebuie. Mereu ne gândim că dorim să achiziționăm cadouri practice, folositoare, dar în același timp care să transmită un anumit mesaj. Mesajele pe care le avem la dispoziție pentru halbele noastre sunt potrivite pentru mai multe tipuri de personalitate:
„BECAUSE THE WORLD IS FULL OF ORDINARY GUYS”- mesaj special potrivit pentru un bărbat cu o personalitate colorată, un extrovertit, care este mereu sufletul petrecerii;
„A PERFECT MAN – APPROVED!”- mesaj perfect pentru personalizarea halbei unui bărbat cizelat și cu un comportament elevat, chiar și atunci când consumă bere;
„LA BRAȚUL TĂU MĂ SIMT O FEMEIE FERICITĂ!”- un mesaj personal pentru un bărbat important din viață dvs. Acest mesaj existent pe o halbe de bere o transformă dintr-un simplu obiect util, într-un cadou însemnat și amuzant în același timp;
„ORIGINAL, INTELIGENT, PUTERNIC ȘI MANIERAT!”- mesaj perfect pentru un bărbat stilat și mereu bine organizat.

Surprinde-ți partenerii de afaceri, tatăl sau iubitul. Fă-le cadou o halbă de bere – Colectia Gentleman’s!

Astfel, poți să faci cadou o halbă de bere pentru o multitudine de tipuri de persoane și ocazii. Potrivită unei persoane extrovertite, care iubește să iasă în evidență. Dar, de asemenea, indicată și pentru o persoană tradițională, care iubește savurarea berii într-un cadru intim. În funcție de mesajul inscripționat, nu poți da greș!
În ceea ce privește ocaziile pentru care poți să dăruiești un cadou precum o halbă de bere, acestea sunt multiple. Fie că este ziua colegului de muncă, fie că prietenul tău apropiat își serbează ziua de naștere, alegerea este una potrivită. Cu siguranță, printr-un astfel de cadou, vei ieși în evidență într-un mod pozitiv și original!
Alegerea unui halbe de bere este ideală chiar și atunci când nu știi ce să-i iei unei persoane importante din viață ta. Pe lângă faptul că halbele sunt calitative, ele au și un design elegant și vin împachetate într-o cutie cu același tip de design. Acest lucru face din aceste halbe bere un cadou ingenios, dar și util în același timp! O alegere clasică și folositoare pentru orice bărbat.
Contactează-ne! Dacă aveți nevoie de informații sau detalii suplimentare legate de halba de bere din colecția Gentleman, vizitați site-ul www.giftdesign.ro!
Așteptăm cu mare drag întrebările tale la adresa noastră de e-mail sau telefonic.