video

Pahare - colectia Gentleman's Club

Afișez toate cele 8 rezultate

Cauți cadoul ideal pentru el? Răspunsul este compus din doua cuvinte: pahare de whisky – colectia Gentleman’s Club!

Pahare de whisky -colectia Gentleman’s Club – sunt un cadou elegant pentru bărbați care știu cu adevărat  să savureze un whisky de calitate!

Noi, Gift Design, credem cu tărie faptul că este important să ținem cont de personalitatea persoanelor atunci când cumpărăm un cadou. Așa că în, primul rând, gândiți-va la trăsăturile de personalitate ale persoanei respective. În funcție de acestea, puteți să faceți un cadou potrivit. La fel și noi, ne gândim la cât de diverși sunt oamenii și de aceea avem diverse variante, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi!
Dacă aveți în viață dvs. un bărbat elegant, care se bucură din când în când de un pahar de whisky, noi va ajutăm cu paharul perfect! Paharul ideal pentru whisky este larg la deschidere, dar se subțiază treptat spre fund, la fel sunt și cele din colecția noastră, Gentleman’s Club. În această categorie veți găsi cele mai calitative pahare pentru savurarea whisky-ului. Iar pentru a ține cont și de personalitatea persoanei, puteți să selectați câteva mesaje pentru pahare. În acest fel, veți putea alege exact ceea ce vreți să exprimați prin cadoul vostru.
Paharele de whisky propuse de noi sunt utile, practice și o metodă perfectă prin care să-ți arăți admirația. De asemenea, sunt perfecte pentru a servi în mod elegant whisky, în contextul oricărei ocazii. Mesajele propuse de noi, pot să va ajute să ieșiți în evidență prin cadoul pe care o să-l dăruiți.

Pahare de whisky – colectia Gentleman’s Club- sunt utile, practice și sunt un cadou perfect pentru bărbații din viață ta!

Cinci motive pentru care să alegi un pahar whisky din colecția Gentleman`s Club:
1. raportul calitate/preț este excelent, foarte accesibile;
2. elegant, dar și util în același timp;
3. mesajele existente pe exteriorul paharului conferă cadoului un aer simbolic;
4. este un cadou potrivit pentru foarte multe ocazii speciale din viață unui bărbat;
5. poate să fie oferit atât persoanelor apropiate, dar și persoanelor cu care nu există o legătură foarte apropiată. Acest lucru se realizează prin alegerea unui mesaj în funcție de personalitatea și relația cu persoană respectivă.
Alegerea de pahare whisky este perfectă pentru un iubitor de băuturi fine. Pe lângă utilitatea evidență a unui astfel de pahar, puteți să adăugați și un slogan precum:
„ORIGINAL, INTELIGENT, PUTERNIC ȘI MANIERAT!”- mesaj perfect pentru un bărbat stilat, cu o personalitate puternică;
„BECAUSE THE WORLD IS FULL OF ORDINARY GUYS”- slogan special potrivit pentru o persoană diferită, care face mereu lucrurile în felul său ori individual;
„A PERFECT MAN – APPROVED!”- mesaj perfect pentru personalizarea paharului de whisky pentru un adevărat gentleman;
„LA BRAȚUL TĂU MĂ SIMT O FEMEIE FERICITĂ!”- un mesaj personal pentru un bărbat important din viața dvs. Acest mesaj existent pe un pahar de whisky transformă un pahar util, dar simplist, într-un cadou însemnat și o declarație sentimentală.
Contactați-ne! Dacă aveți nevoie de informații sau detalii suplimentare legate de paharele whisky pentru bărbați, puteți să ne contactați! Putem să va oferim sfaturi cu privire la diferite tipuri de cadouri pe care le puteți achiziționa de pe site-ul www.giftdesign.ro.
Avem produse în funcție de evenimente, vârstă, dar și statut social. Ne puteți suna sau trimite un e-mail, iar noi o să răspundem în cel mai scurt timp posibil.