video

Pixurile Gentleman's Club

Afișez toate cele 5 rezultate

Pixurile Gentleman’s – sunt un cadou elegant și potrivit pentru orice tip de bărbat și personalitate.

Dacă ești în situația de a găsi un cadou pentru o persoană importantă, dar ai rămas în până de idei, noi te putem ajuta!
Pixurile sunt o alegere bună pentru a oferi o atenție în numeroase momente importante din viața noastră. În special, pentru bărbați, un pix cu un mesaj deosebit, este un mod interesant de a transmite apreciere și respect. Colecția de pixuri pe care o punem la dispoziție are un design simplist dar elegant.
Mesajele pe care le avem pentru personalizarea pixurilor sunt următoarele:
„A PERFECT MAN – APPROVED!”- un mesaj perfect pentru persoane elegante și minimaliste, se poate achiziționa împreună cu agenda cu același mesaj;

A TRUE GENTLEMAN”- un mesaj care se potrivește persoanelor care au grijă de modul cum arată și cum se comportă;

„BE A GENTLEMAN”- un îndemn potrivit pentru un bărbat important din viața ta pentru o recunoaștere a admirației care o aveți pentru el;

„NEVER MAKE EXCUSES”- slogan motivațional pentru o persoană pe care o respectați și căreia doriți să-i insuflați un strop de motivație.
Pixurile Colecția ,,Gentleman’s Club’’ sunt de calitate superioara si se disting printr-un design simplist si elegant.
Toate aceste mesaje pe un instrument atât de utilizat și folositor precum este un pix, creează un cadou util, dar și elegant.
Cu toții știm ce greu este câteodată să alegem cadourile potrivite pentru persoane importante din viață noastră, pe care le iubim și respectăm.
Atât pentru femei, dar și pentru bărbați, există numeroase opțiuni în ziua de astăzi. Totuși, există și câteva cadouri care nu se demodează niciodată și care mereu o să facă o impresie bună, iar unul dintre acestea sunt pixurile și agendele. O alegere clasică și folositoare pentru un bărbat organizat, care mereu dorește să aibă cât mai bine gândită activitatea zilnică.

Pixurile ,,Gentleman’s Club’’ – sunt soluția ideală atunci când vrei să faci un cadou unui bărbat pe care îl respectați și îl apreciați.

Deși poate părea o alegere mult prea simplă, un pix cu un mesaj personalizat este perfect. Orice persoană are nevoie de un pix, iar de fiecare dată când o să-l folosească se va gândi la persoana de la care l-a primit. Împreună cu o agenda din aceeași colecție Gentleman’s Club, poate să fie soluția ideală pentru orice bărbat pe care îl respectați și doriți să se simtă apreciat. De asemenea, faptul că este un cadou atât de simplist, îl face potrivit pentru orice persoană.
Indiferent de vârstă, stilul de viață, dar și de ocazia pentru care se oferă, pixurile elegante nu o să pară niciodată inutile. Mai mult chiar, o să facă o părere și despre dumneavoastră, că fiind o persoană stilată, care știe să combine utilul cu plăcutul. Pixurile din colecția Gentleman sunt de asemenea ambalate într-o elegantă cutie cadou, asortată cu design-ul pixului. Acesta poate fi un cadou frumos pentru orice bărbat fie el doctor, profesor, inginer, soț sau prieten apropiat.
Contactați-ne pe www.giftdesign.ro! Dacă aveți nevoie de informații sau detalii suplimentare legate de pixuri pentru bărbați, puteți să ne contactați! Putem să va oferim sfaturi cu privire la diferite tipuri de cadouri pe care le puteți achiziționa de pe site-ul nostru. Așteptăm întrebările dumneavoastră la adresa noastră de e-mail sau telefonic.