video

Shot-uri

Afișez toate cele 6 rezultate

Shot-uri oferite cadou? De ce nu!

O idee ingenioasă pe care o puteți avea este să oferiți cadou unul dintre seturile noastre de pahare pentru shot-uri! Fiecare persoană o să aibă nevoie sau o să vrea să folosească la un moment dat astfel de pahare.
Fii tu cel care se gândește să facă dăruiască un astfel de set atât de amuzant și util! Deloc plictisitor și obișnuit, un astfel de cadou o să te facă să pari o persoană care știe să se distreze atunci când e nevoie.
Dacă și tu dorești să oferi un cadou bine gândit și să trezești o reacție simpatică din partea cuiva special, alege un set de shot-uri de la Gift Design.
Shot-uri cu mesaje personalizate? Noi spunem da!
Setul, alcătuit din două pahare pentru shot-uri cu mesaje extrem de comice sunt pentru persoanele cu simțul umorului și care sunt mereu sufletul petrecerii. Dacă ai un astfel de bărbat în viața ta, nu ezita să consulți întreaga noastră colecție. Speciale pentru orice ocazie, ele te fac să pari veșnic tânăr și neliniștit. Este o plăcere ca uneori, să uiți de grijile cotidiene, iar împreuna cu o persoană dragă sau prieteni să te bucuri de moment. Iar, cu ajutorul acestui set de pahare pentru shot-uri, cu siguranță se poate realiza acest lucru. Fie că dorești pentru o persoană dragă, fie pentru un cuplu, un astfel de cadou este foarte amuzant și interesant.

Set 2 shot-uri cu următoarele mesaje disponibile:

 Sirop pentru fericire – pentru persoane cu simțul umorului și care ocazional consumă băuturi alcoolice;
 Prim ajutor în caz de urgență – mesaj amuzant și isteț pentru persoanele din jurul tău care sunt mereu sufletul petrecerii;
 Petrecere pe cinste – mesaj perfect pentru împătimiții de distracție și voie bună;
 Nu bei, nu exiști – mesaj extrem de comic pentru persoane care apreciază umorul;
 Bea până o vezi frumoasă – mesaj comic, perfect pentru a-l dărui celui mai bun prieten sau coleg!
 Anti-Plictiseală – mesaj pentru persoane pline de viață, care profită de fiecare moment pentru a-l face memorabil
După cum puteți vedea, colecția noastră de pahare pentru shot-uri este potrivită pentru orice tip de persoană.
Dacă dorești să scoți pe cineva din zona sa de confort poți să apelezi la un astfel de set. De altfel, dacă cunoști cu certitudine faptul că o persoană este foarte extrovertită, cadoul acesta este perfect. Pe lângă faptul că sunt inscripționate cu aceste mesaje cool, paharele au și desene amuzante care să însoțească mesajul scris. Asta le face și mai caraghioase și plăcute!
Alege un astfel de cadou, care nu doar că este util, dar este foarte amuzant. O să ducă cu siguranță la o mult mai bună relație existentă între tine și persoana pentru care dorești să cumperi cadoul.
Suntem mereu deschiși la tot felul de sugestii!
Și pentru că vrem să fim și noi martori la fericirea ta, trimite-ne o recenzie în care să ne descrii reacția la primirea cadoului. Vrem să știm ce putem îmbunătăți, poate chiar idei legate de mesajele și imaginile de shot-urile noastre. Contactează-ne fără griji și noi te vom sfătui cu privire la cadoul ideal.