video

Cadouri copii

Cadouri copii pentru o copilărie ca în povești!

Cunoaștem cu toții cum copiii pot fi încântați de cele mai mici lucruri. Aceasta este până la urmă frumusețea acelei perioade a vieții. Încântarea pe care o simțim cu toții la acele vârste fragede pentru cele mai mărunte gesturi și obiecte.
De aceea, cel mai minunat lucru în viața unui părinte este să trezească acea încântare în sufletul copilului său.
Pentru a realiza acest lucru, nu valoarea materială a cadourilor contează. Mai important este ca obiectul dăruit să-i stârnească copilului curiozitatea și să-l atragă.
Spre exemplu o pereche de ochelari de soare care să-l facă să se simtă ca super-eroul său preferat. Toți cred că ne-am transpus, de nenumărate ori în copilăria noastră, în personajele din filme și desene animate care ne impresionau.
Pentru imaginația infinită a unui copil, o simplă pereche de ochelari de soare poate fi întreaga deghizare de care are nevoie pentru a deveni noul Batman.
De aceea am pus la dispoziția dumneavoastră o serie de ochelari de soare inspirați din diferite filme și desene pentru ca cei mici să se simtă ca un mic super-erou sau ca o zână minunată.
Această perioadă a copilăriei este absolut minunată. Cei mici sunt impresionați și încântați de atât de multe lucruri. Sunt, efectiv, mici bureței de informații.
Una din calitățile minunate pe care le au copii este aceea de a fi îndrăgostiți de natură.
Minunata lume a animalelor este un subiect cât se poate de întâlnit în cărțile și desenele animate pentru copii. Acest fapt le stârnește interesul, deci noi ca adulți nu putem decât să ne bucurăm și să le alimentăm pasiunea.

Idei creative de cadouri copii

Faptul că cei mici sunt imediat atrași de desene și poze nu poate decât să ne facă treaba mai ușoară.
O altă idee minunată de cadou pentru orice copil este un carnețel cu o copertă frumos colorată, în care acesta să se poată exprima, în desen sau în scris.
Copiii au nevoie nu doar să-și consume energia fizică ci și să își dezvolte creativitatea. Carnețele cu poze din lumea animalelor îi vor încânta cu siguranță și le vor face imaginația să zburde.
Dar nu ne oprim la poze.
Avem o multitudine de carnețele frumos colorate, în formă de diferite obiecte de care prichindeii se vor îndrăgosti instant.
Fie că e vorba de un carnețel în formă de brioșă, animale simpatice și câte și mai câte, acestea sunt metode ideale de a le porni o nouă pasiune celor mici.

Cadouri copii distractive si utile

Cel mai frumos cadou pe care îl putem face celor mici este o nouă pasiune distractivă. Vorbind despre animăluțe și pasiuni pe care să le insuflăm copiilor noștri, de ce să nu îi ajutăm să își pornească prima colecție?
Așa cum știm, succesul vine uneori și cu greșeli.
Din fericire, când ești copil le poți șterge cu radiera. La propriu. Învață-l pe cel mic să deseneze și arată-i că desenul nu trebuie să iasă perfect din prima. De aceea are radiere. Pentru acele momente am pregătit seturi întregi de radiere frumos colorate, inspirate din lumea animalelor și nu numai.
Cei mici le pot colecționa, nu neapărat folosi la desen. Până la urmă nu toți trebuie să avem talent artistic. Asta nu înseamnă că ei nu se pot bucura de radierele noastre adorabile.

Acestea aproape că pot fi considerate jucării, atât de bine sunt realizate. Cei mici cu siguranță vor fi încântați și, de ce nu, vor putea să își creeze mici colecții de astfel de radiere din diferite categorii.
Vizitați magazinul online www.giftdesign.ro și alegeți pentru cel mic cadoul ideal!