video

Ceasuri copii

Afișez toate cele 39 de rezultate

Ceasuri copii cu figurine simpatice si personaje din desene animate.

Copilăria nu poate fi împărțită în ani, luni, zile, ore și așa mai departe. Această perioadă a vieții noastre părea nesfârșită.
Până la urmă, copilăria devine dintr-o perioadă a vieții o stare de spirit pe care o putem trăi toată viața. Desigur, nu în aceleași circumstanțe.
Câți dintre noi nu-și amintesc momentul în care eram chemați în casă de la balcon de mamele sau bunicile noastre. Fie că era ora mesei sau era momentul să încheiem joaca pe ziua aceea, pentru noi timpul nu însemna mare lucru. Soarele însemna joacă, noaptea însemna somn.
Acum este rândul nostru ca adulți să avem mereu ochii lipiți de ceas. Totodată trebuie să îi facem și pe cei mici să își respecte programul încărcat de joacă, pauze de somn, lecții și câte și mai câte.
De ce să nu-i învățăm pe cei mici cum să fie își respecte singurei progrămelul? “Disciplina” este un cuvânt care poate suna dur, dar este importantă pentru dezvoltarea prichindelului. Pe lângă asta, ceea ce pentru noi sună restrictiv, pentru el poate fi distractiv.
În primul rând, copiii adoră să se simtă gustul independenței. Cu toții știm cum ne întristam puțin atunci când eram chemați în casă. Ei bine, copilașii se simt extraordinar atunci când reușesc să facă lucrurile de unii singuri.
Provocarea de a veni singurel în casă la timp, fără intervenția noastră, îl va încânta. Pentru o perioadă, cel puțin, până va uita să se mai uite la el. Până la urmă știm cu toții cum sunt copiii.

Ceasuri copii cu un design prietenos și atractiv.

Că tot vorbeam de dorința celor mici de a fi ca niște adulți să ne gândim puțin și la alte aspecte ale purtării ceasului. În zilele noastre avem un ceas digital oriunde ne-am uita.
Mulți dintre noi ne-am pierdut și reflexul de a ne uita la ceasul de la mână în favoarea celui de la telefon.
Continuăm totuși să ne punem ceasul la mână în fiecare dimineață, nu atât de mult pentru funcționalitatea lui, cât pentru rolul estetic. Ceasurile sunt în continuare unele din cele mai importante accesorii pe care le purtăm, indiferent de sex.
Copiii, cum știm, observă și știu tot. Cei mici observă cât de des purtăm ceas și îi înțeleg importanța estetică. Este normal ca atunci când văd la noi să își dorească și ei să aibă un astfel de accesoriu.
Magazinul nostru vă oferă o multitudine de modele de ceasuri pentru copii care îl vor încânta pe cel mic. Acesta poate alege să poarte un ceas în forma animăluțului preferat, a unui dragon sau chiar a unei zâne. Cel mic poate începe, de ce nu, să colecționeze astfel de ceasuri. Asta îl va încânta și îl va face să prețuiască și să protejeze aceste frumoase accesorii.
Îl puteți îndruma astfel să construiască o mini poveste. De aceste sărbători poate începe colecția cu un simplu ceas căluț, iar peste 2 ani să aibă o întreagă fermă sau grădină zoologică. Sau chiar o poveste fantastică cu dragoni, zâne și magicieni.
Îndrumați-l pe cel mic spre o nouă pasiune care-i va aduce zâmbetul pe buze.
Zâmbetul este semnul cel mai simplu al fericirii. Fă-i o bucurie ingerasului tău! Intră pe www.giftdesign.ro și achiziționează ceasul care se potrivește personaliatii lui.