video

Jucărie ou dinozaur

Afișez toate cele 22 de rezultate

Jucărie ou dinozaur, cadoul perfect pentru copilul tău!

Jucărie ou dinozaur care eclozeaza în apă. Dorești să-i faci cadoul unui copil un cadou distractiv, dar în același timp educativ? Ia în calcul un ou figurină cu surpriză, atât pentru o fetiță, cât și pentru un băiețel. Aceasta este o jucărie foarte amuzantă, care-l va captiva cu siguranță. In plus, are și o funcție educativă, care îi va stimula creativitatea și dorința de a descoperi lucruri noi. Cu un ambalaj colorat, unic, care va fermeca orice copil, cu siguranță oul figurină cu surpriză este potrivit pentru un copil curios. De asemenea, culorile puternice, dar și animăluțele care vor apărea după eclozare îi va atrage atenția copilului tău.

Jucărie ou dinozaur, alege un cadou educativ!

Unul dintre scopurile acestei jucării estte acela de a ajuta copii să descopere natura. Să învețe mai mult despre fenomenele ce au loc în mod normal în natură și despre anumite procese naturale. Stimulează creativitatea și abilitatea copiilor de a învăța și acumula noi cunoștințe, dar și sporește capacitatea de concentrare. Dacă crezi că doar copii o să fie surprinși de această jucărie și de întregul proces, te înșeli! Chiar și tu o să fii captivat și interesat să descoperi cum funcționează. Copilul își va îmbunătăți răbdarea, întrucât procesul de eclozare al animăluțelor durează o perioadă mai lungă de timp. Însă ca răsplată pentru răbdarea lor, micuții vor descoperii cum, un ou se va metamorfoza într-un animal. O să fie cu adevărat fascinat, atât el, cât și întreaga familie și grupul de prieteni!

Este simplu de folosit!

Pentru început, micuțul trebuie să pună oul într-un bol cu apă. Apa trebuie să acopere în întregime recipientul în care este așezat animăluțul. După aceea, copilul trebuie doar să urmărească răbdător cum o să iasă un animaluț, iar apoi cum crește. Întregul process este deosebit de distractiv și interesant și durează între 12 și 24 de ore! După acest interval de timp, animăluțul va ieși din coajă și o să mai crească chiar, după 2-4 zile.

Aspecte de care trebuie să ții cont

Este important ca temperatura apei să nu depășească 35 grade C. De asemenea, oul trebuie manevrat cu grijă pentru a nu se sparge. Trebuie pus cu mare grijă într-un recipient plin cu apă. După 12 ore, coaja se va crăpa, iau animăluțul o să iasă încetișor din aceasta. Este important să menți oul în recipient până în momentul când coaja este ruptă în întregime. Ulterior, animăluțul trebuie scos și pus într-un alt recipient cu apă nouă. Animăluțul îți va surprinde copilul crescând după 12-48 ore. Cât de distractiv!
Recomandăm să alegeți un recipient mai mare unde să puneți animăluțele pentru a putea urmări procesul de creștere al acestora. Oul nostru jucărie este destinat copiilor care au împlinit vârsta de 3 ani, iar un produs conține doar un singur ou.
Alege din modele pe care ți le punem la dispoziție pe website și asigură-te că alegi exact ce își dorește copilul tău. Dacă ai nevoie de consiliere, apelează-ne telefonic la numărul special pus la dispoziție pe site, în acest sens.