video

Jucării figurine

Afișez toate cele 14 rezultate

Jucării figurine- cele mai distractive!

Jucării figurine – cadoul ideal pentru cei mici!
Bine ai revenit pe website-ul nostru! De data aceasta îți prezentăm o idee funny de cadou pentru copilul tău : jucări figurine. Figurinele sunt animale domestice, replici în miniatură a celor existente în viața reală. Stimulează creativitatea și imaginația copiilor printr-un cadou care îi ajută pe aceștia să se familiarizeze cu natura și animalele ei. Setul ajută și la petrecerea a mai mult timp alături de copii tăi, zi de zi. Fă un efort în acest sens și vei vedea că relația ta cu ei se va îmbunătăți semnificativ.
Zi de zi, petrece timpul alături de copilul tău!
Este bine cunoscut faptul că jocul este cea mai bună modalitate de a învăța. Așa că utilizează-l și petrece timp alături de copii tăi pentru a vă juca. Este relaxant și în același timp productiv pentru că o să învețe foarte multe lucruri utile despre animale. Jocuri cu figurine animale este astfel gândit, încât să ofere copilului o lume în miniatură, din care nu o să dorească să iasă timp de multe ore de distracție. Acest tip de set cu figurine este realizat și destinat copiilor cu vârste peste 3 ani.

Alege doar calitate pentru cei mici

Dacă te-ai gândit să achiziționezi o jucărie de care copilul tău să nu se sature și să fie complet captivat, setul de figurine creativ va oferi copiilor dumneavoastra ore de distracție și de relaxare intr-o lume in miniatură. În plus, raportul calitate/preț pentru acest set este excelent. Fiecare piesă este fabricate din material calitativ-plastic durabil, dar este și pictată manual în culori vii și interesante. De asemenea, figurinele tematice sunt prezentate și pot să fie depozitate într-un tub din plastic, care este reutilizabil și reciclabil, foarte ușor de utilizat. Tubul de depozitare a jucăriilor figurine este multicolor, care atrage atenția copiilor, din plastic rezistent si are snuruleț pentru transport sau agățare în dulapul copilului tău.
Acestea o să capteze atenția copilului imediat și îl va purta într-o lume fantastică, pe care singur și-o va imagina, cee ace îl va aștepta sunt experiențele noi și aventuri, alături de noii lui prieteni.

Lumea animalelor pe înțelesul celor mici!

Acest set pe care îl găsiți pe website-ul GiftDesign este alcătuit din diverse figurine de animale domestice. Acestea cu siguranță ajută la o comunicare mai ușoara a copilului dumneavoastra, cu partenerii de joaca, la interacțiune rapidă și la dezvoltarea vocabularului. Veți putea mult mai ușor să purtați un dialog interesant și pe înțelesul copilului, dacă vă veți juca cu el.
Prin seturile pe care vi le propunem, puteți să arătați copilului o sumedenie de lumi și animale care populează aceste lumi. Lumea animalelor salbatice, marine, preistorice, domestice sau nevertebrate i-a fascinat dintotdeauna pe cei mici. De aceea, cu ajutorul acestor jucării figurine, puteți să-i extindeți copilului dvs. orizonturile, într-un mod foarte plăcut și distractiv. Acasa, la gradinita, la locul de joaca sau cand merg in vizita la prieteni.
Alege în siguranță de la noi cel mai interest joc cu figurine pentru ore minunate petrecute alături de copii tăi!