video

Căni cu nume si mesaje

Afișez 1–99 din 139 de rezultate

Căni cu nume si mesaje pentru dimineți importante

Căni cu nume si mesaje perfecte pentru orice membru al familiei. Cafeaua de dimineață sau ceaiul verde sunt pentru mulți dintre noi o necesitate. Parcă nici soarele nu începe să lumineze până nu sorbim prima gură de cafea fierbinte, proaspăt făcută.

Uneori, parcă doar o ceșcuță nu este de ajuns. Nu este nicio problemă! Pentru asta avem cănile pe măsura dimineților dificile.
De ce să ne limităm când vine vorba de confortul propriu? Până la urmă cănile sunt un lucru indispensabil în viața noastră. Indiferent de tipul de băutură pe care vrem să-l savurăm, sentimentul este parcă diferit atunci când îl savurăm din cana noastră preferată.
Cu siguranță fiecare dintre dumneavoastră a avut o cană preferată de-a lungul vieții. Nu avem cum să nu le asociem cu ciocolata cu lapte pe care o pregăteau mamele noastre în serile de iarnă. Poate chiar cu ceaiurile calde care ne însănătoșeau atunci când ne prindea câte o răceală.
Chiar și ca adulți, putem asocia cănile cu momente minunate din viața noastră. Câți dintre noi nu au savurat un vin fiert la baza pârtiei de schi, în concediu, dintr-o cană mare de ceramică.
Oh, acea senzatie de căldură care ne umple sufletul după ce am înfruntat atâtea ore gerul. Fiecare gură parcă ne făcea sângele să fiarbă și ne imbujora. Cu siguranță o cană de vin fiert era ceea ce aveam nevoie pentru a continua peripețiile pe pârtie.

Un cadou practic și apreciat – căni cu nume si mesaje

De multe ori ignorăm importanța acestui element în viața noastră, dar sunt sigur ca fiecare dintre noi nu s-ar simți la fel a doua zi fără cana din care obișnuiește să-și bea ceaiul de seară sau cafeaua de peste zi.
Conștient sau nu, mereu ne vom îndrepta spre ea atunci când vrem să servim o băutură caldă.
Cana este acolo pentru noi la micul dejun, orele interminabile la birou și înainte de culcare.
Pentru că înțelegem importanța cănilor în viața noastră, la www.giftdesign.ro vă oferim căni cu nume si mesaje. Acestea pot fi noul accesoriu care să vă întâmpine în fiecare dimineață, pe dumneavoastră sau pe cineva drag.
Până la urmă, de cele mai multe ori, cana de cafea este primul partener de discuții al zilei. Și este cu siguranță cel mai bun ascultător.
De aceea ne-am gândit că o cană poate face mai mult decât să ne țină băuturile. Ne poate întâmpina cu un gând bun cu care să ne începem ziua. Poate fi un mesaj care să ne facă să râdem sau pur si simplu să ne încurajeze să dăm tot ce putem și în această zi.
Gândiți-vă cât de frumos este ca în fiecare dimineață ceva să-ți amintească cât de mult reprezinți pentru cineva drag. Îi putem aduce această bucurie unei persoane apropiate mereu.
O simplă cană personalizată poate fi mesagerul nostru pentru ei, care să le spună în fiecare dimineață că îi prețuim.