video

Pixuri cu mesaje funny

Afișez toate cele 35 de rezultate

Pixuri cu mesaje funny-ideale pentru a surprinde cu orice ocazie

Pixuri cu mesaje funny sunt elegante si sunt potrivite pentru toate tipurile de personalitate. Câteodată micile gesturi sunt acelea care contează cu adevărat. Acel dar oferit din suflet, fără o anumită ocazie este cel care transmite cu adevărat sentimentele pe care le purtați față de persoana iubită. Așadar, nu aștepta venirea unei zile speciale pentru a suprinde pe cineva drag ție, fă chiar astăzi alegerea perfectă. Probabil nu ai luat în considerare  până acum achiziționarea unui pix pentru a-l oferi cadou, totuși colecția noastră cu siguranță te va face să te răzgândești. Pe site-ul nostru o să găsește o varietate de pixuri, cu mesaje personalizate, care se vor potrivi cu siguranță pentru diverse persoane din viața ta.

Alege un mesaj reprezentativ pentru pixul tău

Vă punem la dispoziție o gamă de pixuri colorate și drăguțe perfecte de oferit în dar! Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire pe modelele disponibile existente și să alegi. În funcție de persoana pentru care dorești să cumperi un anumit pix, poți să alegi un anumit mesaj personalizat. Pentru șeful tău ia în considerare mesajul: „I am the boss”, pentru cea mai bună prietenă poți alege mesajul: „ Keep calm & dream”, dar și multe asemenea. Gândește-te ce îl pasionează sau ce l-ar face să zâmbească și bucură-i ziua cu un gest frumos.

Pixuri cu zodia persoanei dragi

Ai pe cineva drag care este pasionat de zodii și de horoscop? În acest caz, știm ce cadou ingenios îi poți oferi, care-l va surpinde într-un mod foarte plăcut: un pix inscripționat cu zodia sa. În acest mod, persoana respectivă o să aibă mereu la îndemână cadoul util și practic oferit în dar de tine. Dar, în același timp, nu este doar util, ci reprezintă și faptul că v-ați gândit la amănunte despre el/ea și la anumite pasiuni și interese. Acest aspect este esențial atunci când ne gândim să facem un cadou simbolic, care să reprezinte persoana dragă. Noi ne gândim mereu la aspectul aceasta, de aceea am realizat această categorie cu pixuri inscripționate cu zodiile existente în zodiac.

Pixuri pentru cei mai hazlii prieteni

Alege unul dintre pixurile inscriptionate cu mesaje amuzante! Mesajele sunt foarte diverse, pentru toate gusturile, pornind de la: „zâmbește”, și ajungând până la „my pen!is huge”. Trebuie doar să vă doriți să găsiți ceva personalizat pe preferințele persoanei pentru care vă doriți cadoul. Nu ezita să faci cel mai amuzant cadou, pe care amicul sau colegul tău îl va apricia, folosindu-l zilnic la locul de muncă sau acasă.

Pixuri cu mesaje funny- perfecte pentru orice ocazie

Fie că se apropie un eveniment important sau dorești doar să surprinzi persoana dragă din viața ta cu un gest frumos, un pix nu poate să fie o alegere greșită. Îl poți achziționa alături de o agendă pentru a forma un set de care orice persoană are nevoie în viața de zi cu zi. Iar de fiecare dată când o să fie nevoie ca persoana respectivă să noteze ceva în agendă, o să folosească pixul funny. Dar, o să-și și aducă aminte de tine și de gestul tău!