video

Pixuri cu zodii

Afișez toate cele 12 rezultate

Pixuri cu zodii – pentru nonconformiștii dintre noi!

Pixuri cu zodii cu un design elegant, perfecte pentru orice ocazie sau eveniment! Ai pe cineva drag care este pasionat de zodii și de horoscop? În acest caz, știm ce cadou ingenios îi poți oferi, care-l va surpinde într-un mod foarte plăcut: un pix inscripționat cu zodia sa. În acest mod, persoana respectivă o să aibă mereu la îndemână cadoul util și practic oferit în dar de tine. Dar, în același timp, nu este doar util, ci reprezintă și faptul că v-ați gândit la amănunte despre el/ea și la anumite pasiuni și interese. Acest aspect este esențial atunci când ne gândim să facem un cadou simbolic, care să reprezinte persoana dragă. Noi ne gândim mereu la aspectul aceasta, de aceea am realizat această categorie cu pixuri inscripționate cu zodiile existente în zodiac.

Interesează-te ce zodie e și cumpără pixul!

Pasionații de zodii o să fie încântați de acest pix inscripționat cu zodia lor. Mai mult, pe ambalajul pixului este de asemenea scris și un citat reprezentativ pentru reprezentatul din zodia aceea. Foarte interesant și distractiv, o să fie și util atunci când persoana dragă o să-l folosească pentru a-și nota lucrurile zilnice într-o agendă. Perfect de luat în geantă și de avut atunci când ai nevoie să oferi o semnătură sau să notezi o dată impportantă în calendar. Gândește-te la aceste mici momente din viața fiecăruia, pe care le-au ușura și le-ai face mai frumoase. Alege să fii mereu în gândurile și amintirile persoanelor dragi cu pixurile noastre cu zodii, cu siguranță nu o să regreți!

Pixuri cu zodii- elegante și practice

Pixurile cu zodii din această nouă colecție nu sunt doar potrivite pentru a scrie, ci au și un design elegant si ergonomic care il va incanta pe prietenul tau pasionat de horoscop. Ai pe cineva drag care este pasionat de zodii și de horoscop? În acest caz, știm ce cadou ingenios îi poți oferi, care-l va surpinde într-un mod foarte plăcut: un pix inscripționat cu zodia sa. În acest mod, persoana respectivă o să aibă mereu la îndemână cadoul util și practic oferit în dar de tine.
Dar, dacă aveți cunoscuții care iubesc astrologia, atunci aceste pixuri cu zodii inscriptionate sunt ideale.

Achiziționează din timp și fii mereu pregătit de orice ocazie

Probabil ai pățit și tu și nu doar o dată. Să intervină o situație în care dorești să participi la o întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult. Dorești, desigur, să-i oferi o mică atenție care să simbolizeze afecțiunea, da în același timp să-i amintească pe viitor de tine. Ei, bine pentru astfel de ocazii, noi îți recomandăm să te pregătești din timp! Achiziționează un pix funny, cu nume sau chiar cu zodia persoanei dragi, în funcție de preferințele acesteia. Cu siguranță o să fie încântată, dar și surprinsă că te-ai gândit la ea.
Renunță la agitația dinaintea unui eveniment important, cu ajutorul nostru poți să ai pregătit un cadou minimalist și simbolic.
Perfect pentru profesoara preferată, un unchi drag sau chiar colegul acela amuzant.
Alege să surprinzi plăcut pe cineva din viața ta, fără un eveniment anume, de asemenea nu aștepta zile speciale, pentru a face persoanelor dragi viața mai frumoasă. Momentul perfect este chiar acum!