video

Accesorii baloane săpun

Afișez toate cele 8 rezultate

Accesorii baloane săpun – exact ce-ți lipește pentru o petrecere reușită!

Accesorii baloane săpun – să înceapă distracția chiar acum!
Ai un prichindel pe care vrei să-l sărbătorești? Pe site-ul GiftDesign găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru petrecerea ta. Poți să fii sigur că, uitându-te pe website-ul nostru o să îți faci o idee despre ce ai nevoie pentru a alcătui un kit complet pentru petrecerea celor mici. Baloanele de săpun sunt considerate foarte distractive de către toți copii, de aceea îți punem la dispoziție câteva modele, destinate atât pentru băieți cât și pentru fete. Cu ajutorul nostru, copii vor avea parte de o petrecere de neuitat, jucând o serie de activități și jocuri.

Alege în siguranță accesorii baloane săpun pentru copilul tău!

Mereu ne dorim ca produsele pe care le comercializăm să fie safe și ca cei mici să fie mereu in siguranță când le folosesc. De aceea, lichidul din sticle a fost testat pentru siguranța tuturor și poate fi utilizat de către orice copil peste 3 ani. În acest sens, lichidul pentru baloane de săpun deține și un certificat CE – certificat chimic și bacteriologic de siguranță. Copii se vor distra pe cinste cu cu acest accesoriu pentru baloane mai ales că Baloanele din acest lichid pot atinge dimensiuni impresionante. De asemenea, baloanele realizate sunt extrem de rezistente și colorate și se pot realiza chiar și baloane de tip tunel, care sunt foarte amuzante! Distrează-te, așadar, în siguranță

Crează o atmosferă magică și multă distracție chiar la tine acasă.

Cu ajutorul acestui accesoriu cu soluție pentru baloane de săpun, se pot realiza tot felul de trucuri cu baloane. Trebuie doar să torni lichidul într-un vas / recipient. Apoi, să scufunzi un inel de plastic sau bagheta in el. Gata! Poți începe aventura cu baloane imediat după aceea. Este foarte ușor de utlizat și de către copii. Iar etichetele sticluțelor sunt de vis, colorate și distractive, pe placul oricărei fetițe sau băiețel. Îndeplinește-i acest vis copilului tău și bucurăte de zâmbetul său când o să folosească accesoriul de făcut baloane.

Să înceapă distracția cu seturile de accesorii baloane săpun

Îți putem pune la dispoziție și două seturi, care conțin tot ce e necesar pentru a utilza accesoriul pentru baloane de săpun. Acesta include o sticla cu soluție baloane săpun 400 ml și un accesoriu model Wand. De asemenea, și un Party Box, care conține: set baloane de săpun de 3 litri de lichid pentru bule mari; 8 accesorii pentru bule de săpun gigant; 2 tuburi pentru realizarea bulelor de săpun; 3 sticle cu lichid de 60 ml; 1 recipient pentru lichid. Acest pack îți pune la dispoziție posibilitatea de a organiza până la 2-3 petreceri la care are să poți utiliza accesoriile. Multe zâmbete o să aduci pe fețele copilașilor care o să participe la petrecerea organizată de tine. Asta e ceea ce-ți dorești, nu-i așa?
Accesorii baloane săpun – cadoul perfect pentru copii de orice vârstă!