video

Pixuri cu nume si mesaje

Afișez 1–99 din 207 rezultate

Pixuri cu nume și mesaje – cadoul ideal pentru seful, profesoara sau pentru cei mai importanti oameni din viata ta.

În prezent suntem toată ziua cu ochii lipiți de ecranele telefonului sau ale calculatorului personal. Scrierea unui mesaj este aproape întotdeauna sinonimă cu tastarea mesajului pe o rețea de socializare.
Zilele în care oamenii corespondau prin scrisori scrise cu migală din condei sunt demult apuse.
Totuși, pentru majoritatea dintre noi, vine un moment când auzim în receptor “Ai un pix ca să notezi?”. Acela este un moment în care ne blocăm. În acel moment începem să căutăm frenetic în jurul nostru un instrument de scris. Ne ducem la birou, ridicăm toate hartiile, le aruncăm, dăm la o parte tot ce e pe el și deschidem toate sertarele. Cumva, amintirea din perioada copilăriei când aveam pe birou un penar plin cu pixuri, creioane și carioci rămâne prezentă pentru totdeauna.
Realitatea este că, nici nu sesizăm cum punem tot mai des mâna pe ceva să scriem. Indiferent despre ce fel de scris este vorba.
În momente din acestea care ne scot puțin din decursul normal al zilelor noastre realizăm importanța unor obiecte. În momente ca acesta înțelegem de ce bunicii și părinții nostri țineau un carnețel și un pix lângă telefonul fix.
Totuși, acum nu mai avem o măsuță în hol pe care să punem telefonul fix. Avem dispozitive inteligente pe care putem nota tot ce avem nevoie. Acestea chiar au funcții care să ne amintească de diverse evenimente. Da, este cât se poate de adevărat.
Cumva, însă, mereu ne întoarcem mai devreme sau mai târziu la scrisul de mână, cu pixul pe foaie. Fie că vorbim de câteva cuvinte pe un abțibild lipit pe ușa frigiderului, de un calcul simplu sau de o simplă semnătură, instrumentele de scris încă ne sunt necesare.
Pe lângă funcționalitate, scrisul este un exercițiu benefic. Fie că vorbim de un jurnal sau de simple notițe de curs, scrisul ne ajută creierul și memoria.
Într-adevăr, nimănui nu-i este dor de dictările interminabile, într-un pas alert, care ne procovau dureri de încheietură. Asta nu înseamnă că nu este indicat să notăm din când în când și câte ceva pe foaie.
Nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe pixul tău ca să nu îl rătăcești. Acum îl poți personaliza!
Parcă, la fel ca și vorbele, zboară și instrumentele de scris din locurile în care le-am lăsat. Fie că suntem la școală, la locul de muncă sau acasă, nu știu câți apucați să consumați un pix. Efectiv dispar pe nevăzute. Pentru asta am venit cu o soluție ingenioasă.

Pixuri cu nume si mesaje, pentru dumneavoastră și cei apropiați.

Putem cumpăra un pix personalizat cu numele nostru pentru a nu fi confundat cu unul similar al altcuiva.
Poate ne dorim să facem un gest amabil si să îi oferim unui prieten un pix cu un scurt mesaj precum “Super prieten/ă”. Putem cumpăra pixuri pentru toată familia și să le diferențiem pe baza zodiei, a numelui sau ale altor criterii.
Vizitați magazinul nostru online www.giftdesign.ro pentru a vă alege pixurile personalizate pe care dumneavoastră și familia dumneavoastră nu le veți pierde.