video

Agenda pentru bărbați - Gentleman's

Afișez toate cele 6 rezultate

Agenda pentru bărbați -Gentleman’s – are închidere magnetică și este potrivită pentru orice ocazie sau tip de personalitate.

Agenda pentru bărbați – Gentleman’s este acel tip de cadou minimalist potrivit pentru orice tip de eveniment.
În special pentru acele momente când dorești să surprinzi o persoană importantă precum un membru al familiei sau un prieten apropiat.
Ai nevoie de inspirație pentru un cadou interesant, dar în același timp util, pe care să-l oferi unui bărbat important din viață ta? O idee nemaipomenită este o agenda elegantă, cu închidere metalică!

Trei motive pentru care agenda pentru bărbati – Gentleman’s Club – este un gest inspirat!

1. Agendele pentru bărbați sunt special confecționate din piele ecologică pentru a le da un design elegant, potrivit pentru un adevărat gentleman. Fie că dorești să oferi un cadou unei persoane creative, fie unei persoane iubitoare de tradițional, agenda este o alegere potrivită. Culorile agendei sunt simpliste și se vor asorta cu orice tip de ținută sau decor;

2. Îmbini utilul cu plăcutul dacă faci cadou agendele bărbați unei persoane importante din viața ta. În acest fel, încurajezi pe oricine să devină mult mai organizat și creativ, în timp ce arată foarte elegant;

3. Agenda pentru bărbați –Gentleman’s   Club – este potrivită pentru diferite ocazii precum; zile de naștere, onomastice, diferite tipuri de evenimente (absolviri, promovări). De asemenea, pentru diferite categorii de vârstă, dar și de personalitate și de statut social.
Faptul că agendele au sloganuri motivaționale și elegante, potrivite pentru bărbați fac ca o astfel de agenda să fie un cadou inspirat. Puteți alege agende bărbați personalizate pe coperta cu diferite tipuri de mesaje precum:
• „Because the world is full of ordinary guys”- pentru persoane din viața dvs. cu o puternică personalitate și multă imaginație;
• „A perfect man – Approved!”- un mesaj perfect pentru persoane elegante și minimaliste;
• „Never make excuses”- perfect pentru bărbați determinați din viața ta, care mereu obțin ceea ce își doresc prin multă muncă;
• „Original, intelligent, strong and stylish”- acest mesaj este foarte potrivit pentru o persoană care se îngrijește atât de felul cum arată, cât și de dezvoltare personală.
Oricare dintre mesajele de mai sus sunt perfecte pentru o agendă elegantă ce o să fie oferită unui bărbat important din viața ta.
Sloganurile sunt simpliste și se potrivesc perfect cu întregul design al agendei.
De asemenea, faptul că agendele sunt însoțite de aceste mesaje le conferă un aer personal, perfect pentru persoane foarte apropiate. Mergi la sigur și alege cel mai util set!
Pentru a completa un set-cadou puteți să achiziționați și un pix care să se potrivească cu agenda. La fel ca agenda, pixul are un design modern și rafinat și este personalizat cu diferite sloganuri motivaționale cu aceeași tema. Acesta poată să coincidă cu agenda, sau nu, în funcție de dorința ta.
Contactați-ne! Dacă aveți nevoie de informații sau detalii suplimentare legate de agende pentru bărbați, puteți să ne contactați telefonic sau pe site-ul www.giftdesign.ro!
Putem să va oferim sfaturi cu privire la diferite tipuri de cadouri pe care le puteți achiziționa de pe site-ul nostru. Avem produse în funcție de evenimente, vârstă, statut social. Așteptăm cu mare drag întrebările și curiozitățile voastre!