video

Pixuri cu nume de băieți

Afișez toate cele 69 de rezultate

Pixuri cu nume de băieți- ideale pentru un gest minimalist

Pixuri cu nume de băieți– cadoul ideal pentru orice bărbat din viața ta!
De multe ori dorim să facem gesturi simbolice, nu cadouri costisitoare, care să nu însemne foarte mult de fapt. De aceea, această idee, de a oferi în dar un pix, este o modalitate prin care-ți poți arăta afecțiunea și respectul față de o persoană dragă. Prin oferirea unui pix inscripționat cu numele său, îl poți face să se simtă apreciat și cu siguranță încântat!
Caută chiar acum în lista noastră numele băiatului/bărbatului din viața ta pe care vrei să-l celebrezi și achiziționează chiar acum pixul potrivit.

Surpinde-l cu pixuri cu nume de băieți

Știm cu toții că, deși scrisul tradițional a fost parțial înlocuit de scrisul electronic, totuși sunt numeroase situații în fiecare zi, când este necesar să ai un pix și o agendă. Deoarece ne-am gândit la aspectul asta, am considerat că fiecare persoană trebuie să aibă asupra sa un instrument de scris pentru astfel de momente. Astfel, pe lângă caracteristica principală și clasică a pixurilor, aceea de a scrie, pixurile din noua noastră colecție au și inscripții cu diverse nume. Iar pe ambalaj sunt redactate câteva idei legate de personalitatea persoanei, în funcție de numele pe care-l poartă aceasta. Mai exact anumite trăsături de caracter precum: sincer, curios, hotărât. Persoana dragă ție o să fie și mai încântată să citească aceste caracteristici generale, dar care cel mai probabil sunt reale! De asemenea, ca un plus și ca încă un aspect interesant existent pe ambalajul pixurilor, este o serie de numere norocoase în relație cu numele persoanei pentru care achiziționați pixul.
Cât de distractiv!

Importanța numelui-demnă de remarcat

Este poate la nivel psihologic, însă se știe cu certitudine că numele unei persoane este mai mult decât o noțiune pentru a fi identificat. Cu toții știm că atunci când dorim să facem o persoană să se simtă inclusă, apreciată, chiar înțeleasă este bine să utilizăm numele său când conversăm. Motivul din spatele acestui aspect, este că astfel se produce o conexiune mult mai puternică între persoanele care poartă conversația.
Negreșit, oferirea în dar a unui pix inscripționat cu numele său, poate să ducă la producerea acestei legături. Persoana o să aprecieze gestul, deși la prima vedere pare unul mic, totuși fie că este cu o ocazie anume, fie că nu, un pix ca acesta este o alegere bună. O să-și găsească cu siguranță loc lângă o agendă, în geanta de birou sau chiar pe biroul de muncă. Este foarte clar că un astfel de obiect nu poate să fie de prisos, căci mereu o să fie nevoie de unul. Și de ce să nu fie pixul tău acela spre care persoana dragă se va îndrepta pentru a-l folosi?
În acest fel, cu siguranță că de fiecare dată când îl va avea în mână se va gândi la tine!

Un cadou pentru orice vârstă și ocazie- pixuri cu nume de băieți

Fiind un obiect foarte minimalist și necostisitor, oferirea unui astfel de cadou este potrivită atât pentru persoane mai apropiate, cât și pentru persoane cu care nu există foarte multe tangențe în viața de zi cu zi. Pornind de la unchiul pe care-l vedem de sărbători și ajungând la tată-l pe care-l prețuim atât de mult, un pix inscripționat cu numele său, este un gest care-l va emoționa.
Cu siguranță se va simți apreciat și respectat, iar gestul nu o să treacă neobservat.